Colloidaal Zilver Concentraat - Webshop

Gepubliceerd mrt. 10, 22
5 min read

Colloïdaal Zilver: Een Krachtig Natuurlijk Antibioticum

Van colloïdaal goud word je lekker rustig. Mensen die met een depressie of verslaving kampen zijn vaak ongedurig. Goud zou ervoor zorgen dat de prikkeloverdracht van het zenuwstelsel weer wordt hersteld. Het zenuwstelsel is aangedaan bij zowel mensen met depressie als mensen met verslaving. Overigens komt het vaak voor dat mensen met een verslaving aan een bepaalde mate van depressie lijden.

Werkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma?Colloïdaal Zilver - Blij Met Zilverwater In Je Ehbo Kit
Wie Kent Colloïdaal Zilver?Hoe Gezond Is Colloïdaal Zilverwater?

Door een röntgenfoto te maken wordt het goud weerkaatst waardoor men de locaties kan traceren waar tumors zitten. Op deze manier krijgt dit medicijn uit de natuurgeneeskunde mogelijkerwijs steeds meer toepassingen in de reguliere geneeskunde. Artritis en colloïdaal goud Al in de jaren 40 van de 20e eeuw werd er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het gebruik van colloïdaal goud bij artritispatiënten.

Dit heeft niet tot een algemeen gebruik van goudwater in de 21 eeuw geleid. Artritis wordt thans gezien als een ongeneesbare maar behandelbare ziekte. In de natuurgeneeskunde kan men artritis terdege genezen door de oorzaak van artritis weg te nemen. De oorzaak zit hem in de achteruitgang van voeding welke tot fysieke degeneratie leidt.

Hoe Gezond Is Colloïdaal Zilverwater?

Een medicinale kuur zal dan ook moeten worden gericht op de lever en de nieren, die vaak door een overschot aan afvalstoffen minder goed werken. Overigens wordt goudfolie nog steeds gebruikt voor artritispatiënten maar is in de reguliere geneeskunde de orale inname van colloïodaal goud verleden tijd. Colloïdaal Zilver: een gift van de natuur..

Wat ik bedoelde is om een methode te vinden waarbij je stapsgewijs kunt uittesten wat en welke richting het beste zal werken, bijv. dmv spiertesten of wellicht pendelen Pendelen lijkt me dan een goede, net zoals JMT. Je laat het onderbewustzijn beslissen wat goed voor je is (en je lichaam).

Is ook logisch omdat ik zelf continu mijn energieniveau hoog hou door middel van mijn ademhaling, Ademhaling is ook zoiets, bij Quantum Touch niet weg te denken maar bij de diverse soorten yoga ook zo van belang, sterker nog, daar draait het allemaal om (Colloïdaal zilver - Natuursupplementen). Heb wat boeken liggen van Hatha yoga wat ook interessant is, ben in mjn speurtocht naar een betere gezondheid wel meer dingen tegengekomen die interessant zijn maar de tijd ontbreekt ), of geef ik mezelf niet om me er helemaal in te verdiepen )zal wel aan me sterrenbeeld liggen .

Verschil Tussen Ionisch En Colloïdaal Zilver

Enne .. maak je niet druk over mensen die kiezen voor de snelle resultaten en dus 'gewoon' de medicijnen slikken die een arts ze voorschrijft. Je hebt gelijk dat het ieders eigen verantwoordelijkheid is, maar er zijn ook veel mensen die niet (durven) luisteren naar hun eigen intuïtie en dat is ook niet zo vreemd in deze 24-uurs maatschappij, Vind het daarom knap dat jij al een aantal andere diciplines onder de knie hebt en nog bezig bent om dat uit te breiden.

Ieder zijn mening natuurlijk , maar om rücksichtlos al het alternatieve als "niet waar" te bestempelen (net zoals mijn reumatoloog), dat zet bij mij de nekharen overeind. Mix van echt colloidaal zilver. Net zoals opmerking "ik heb een week geen aardappels gegeten en ik merk geen verschil.............", alsof een voedselallergie zo in elkaar steekt of bij iedereen op die manier werkt.

Zelf denk ik trouwens dat ziekte ontstaat vanuit een combinatie van factoren: een mate van genetische aanleg; eet- en leefgewoonten, maar ook emoties spelen volgens mij een rol hierin. (Colloïdaal zilver Een natuurlijk antibioticum).. (Colloïdaal zilverwater 15 PPM).....Hoe kijk jij hier tegenaan? Het is alsof ik stukjes van mezelf zit te lezen . Volgens mij zijn (met namede moderne westerse ziektes zeker genetisch bepaald.

Mix Van Colloidaal Zilver

Stuk voor stuk "ziektes" waarvan men niet weet hoe ze ontstaan. Leg ze maar eens naast elkaar en zie de raakvlakken. Volgens mij zei jij het ook al....STRESS, ook zo een "leuk" iets en zwaar onderschat in de huidige maatschappij!! Je ziet het steeds meer terugkomen (gelukkig) in onze maatschappij en cursussen, TIJD voor jezelf (Boek "kracht van het nu), echt LUISTEREN naar elkaar, niet alleen gefocused zijn op verbeteren, ontwikkelen etc.

Colloïdaal goud wordt gebruikt als middel bij zowel mentale als psychische problematiek. Zoals we eerder benoemde kan het middel ook worden gebruikt om het afweersysteem en immuunsysteem te versterken. Volgens onderzoek heeft colloïdaal goud een positief effect op o. a. gewrichtsklachten, gewichtsproblemen, vitaliteit en spijsvertering. Colloïdaal goud staat bekend om zijn geneeskrachtige capaciteiten.

Goud is een metaal en daarmee essentieel voor het menselijk lichaam. Colloïdaal goud wordt ook wel gezien als mineraal en de microscopische gouddeeltjes zijn zo klein dat ze geen toxische impact hebben op het menselijk lichaam - Colloidaal zilver 10 PPM Colloidal Silver. Echter is colloïdaal goud lastig te maken en daarom duur. Dit komt door de hoge spanning die nodig is om het product te maken.

Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

Colloïdaal goud gebruik je bijvoorbeeld door de druppels oraal toe te dienen. Voor optimaal resultaat houd je de druppels enige minuten onder de tong. De dosering hangt af van verschillende factoren als leeftijd en de ernst van de klachten. Neem altijd de gebruiksaanwijzing van het product aandachtig door voor gebruik (Colloïdaal Zilver: een gift van de natuur.).

Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp NphColloidaal Zilverwater 1 Liter


We zetten ze hieronder op een rijtje: Een van de functies van colloïdaal goud is het versterken van het afweersysteem. Het afweersysteem beschermt het lichaam tegen infectieziekten als bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Zo verklein je de kans dat je ziek wordt. Colloïdaal goud kan eenvoudig en zelfstandig gebruikt worden op dagelijkse basis.

Meer van Gezondheid tips

Navigation

Home

Latest Posts

Hoeveel Vitamine C: Supplementen En Voeding

Published Sep 28, 22
6 min read

Zoethout Supplement

Published Sep 27, 22
6 min read

Natuurlijke Supplementen

Published Sep 25, 22
6 min read